Ümraniye Demirdöküm Servisi

İstiklal Demirdöküm Servisi Ümraniye

İstiklal Demirdöküm Servisi Ümraniye

İstiklal Demirdöküm Servisi Ümraniye

İstiklal mahallesi Demirdöküm servisi Ümraniye. Her türlü kombinin bakım işlemlerinde tercih edilen kurumsal firmamız sergilediği profesyonel hizmet kalitesiyle adından söz ettirmektedir. Kaliteli kombi servisi işlemlerinin çok kısa süre içinde tamamlanmasının yanında kusursuz olması da önemli bir başka unsurdur.

Deneyimli kişilerden oluşan ekiplerimizin yönlendirilmesiyle farklı markalara ait her türlü özellikli kombinin bakımı ve onarımı yerine getirilmektedir. Böylelikle herhangi bir arızanın yaşanması durumu da kısa zaman içinde tespit edilmektedir.

Yedek parça açısından da imkanlar sunan firmamız, teknik açıdan da gerekli kapasiteye sahip olmanın özgüvenini yaşamaktadır. Firmamız tarafından sunulan İstiklal Demirdöküm servisi 7/24 kombi teknik servis işlemlerinde her türlü teknolojik imkândan yararlanılması da müşteri memnuniyeti açısından oldukça önemlidir.

Kombi Kart Tamiri

Kombi Petek Temizleme

Kombi Bakım ve Arıza

Gece Gündüz Telefon Desteği

Zahmetsiz bir şekilde kombinin temel unsurlarında yer edinen hasarlar giderilmektedir. Her türlü bakım ve onarım işlemlerinin uygun fiyatlarda olması da tercih açısından önemli etkenlerin başında gelmektedir.

Yapılacak işlemlerde belli kriter ve aşamalar bulunmaktadır. Periyodik bakım olarak ifade edilen komple kombi bakımı işlemlerinde iç ve dış temizlemesi yapılmaktadır. Daha sonrasında parçaların sahip oldukları işlevlerin durumları kontrol edilmektedir. Bakım işlemlerinin akabinde kombinin çalışma düzeni test edilmektedir. Basınç ayarlarında herhangi bir aksilik olmadığına dikkat edilmektedir.

Herhangi bir sorun halinde onarım işlemleri tek tek yerine getirilmektedir. Böylelikle kombinin sorunlu unsurları tespit edilerek çözüme kavuşturulmaktadır. Alanında en iyisi olan Demirdöküm İstiklal servisi firmamızın ortaya koyduğu sistemli çalışma neticesinde hiçbir sorun yaşanmadan problemler giderilmektedir.

Servis Çağır